ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ

.Αφού υπογραφούν Συμφωνητικά..

α) Ο ΠΕΛΑΤΗΣ προβαίνει σε Πληρωμή του MARKETING EXPERT, εντός 3 εργάσιμων από την Συμφωνία.

β) Δημιουργεί ο ΠΕΛΑΤΗΣ ένα κοινό Εμαιλ για τον MARKETING EXPERT sto Google Ή στον Server του π.χ. avraam@yourdomain.com στο οποίο θα έχει πρόσβαση με κωδικούς και ο MARKETING EXPERT.

γ) Μετά την επιβεβαίωση Πληρωμής  αγοράζει για λογαριασμό του ΠΕΛΑΤΗ ο MARKETING EXPERT, τα Software , τα οποία είναι πληρωμένα και περιλαμβάνονται στο εκάστοτε Πακέτο του Πελάτη.

δ) Αφού γίνει και η Αγορά των Software, ο MARKETING EXPERT προβαίνει στις Εργασίες που του ανατέθηκαν εντός των Χρονοδιαγραμμάτων συμπεριλαμβανομένων και των 3 πρώτων ΤΕΣΤ Σωστής Λειτουργείας από την πλευρά του MARKETING EXPERT, όπως αναγράφονται στην Παράγραφο ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ.

Επίσης εδώ περιλαμβάνονται ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΡΟ-ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ (δες παρακάτω)

ε) Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ελέγχει και αυτός στην συνέχεια εντός μια Εβδομάδας, τις Αυτοματοποίησεις για Σωστή Λειτουργεία και τυχόν αλλαγές

ζ) Γίνονται οι Διορθώσεις και οι Αλλαγές εντός 3-5 Ημερών και στην συνέχεια ο ΠΕΛΑΤΗΣ είναι έτοιμος να προβαίνει στις Ενέργεις Marketing που επιθυμεί.

Ετσι ολοκληρώνεται η Φάση για την Ενεργοποίηση των Αυτοματοποίησεων.

 1. Περιλαμβάνει Αλλαγές Βελτισοποιήσεις Αυτοματοποιήσεων, Πρόσθεση ως 2-3 Νέων Ενημερώσεων/Μήνα, Λύσεις ενδεχόμενων Προβλημάτων Λειτουργείας, Ερωτήσεις ΠΕΛΑΤΗ Απασχόλιση Μαξ ως 20 Λεπτά/Μήνα

 2. ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΗ, ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ & REPORTS :

 3. Κάθε μήνα θα αποστέλλονται στον ΠΕΛΑΤΗ Reports σχετικά με τις Αυτοματοποιήσεις και την Εξέλιξη τους, ώστε να μπορούμε να αξιολογήσουμε την πορεία και που χρειάζεται Βελτιστοποίηση.

 4. Παρακάλώ κάνετε Φωτογραφίες και κρατήστε Δεδομένα πρίν την Αυτοματοποιηση της Εταιρείας σας και μετά την Αυτοματοποιηση, στους 6 Μήνες (1η Φάση) και στον 1 Χρόνο (2η Φάση), θα κάνουμε Κριτική και Αξιολόγιση της Γενικότερης Πορείας της Εταιρέιας του Πελάτη

 1. Αφού Ακολουθούνται οι Διαδικασίες όπως περιγράφονται στο [ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ : ]

 2. Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ενημερώνει τον MARKETING EXPERT από πιο Email ή SMS θα ήθελε να στέλνονται οι Αυτοματοποιήσεις και σε ποιό να λαμβάνονται οι Απαντήσεις. Ετσι στην περίπτωση του Email και Domain θα πρέπει να δώσει τα CNAME ή καλύτερα τα Στοιχεία του Provider σας, για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί του. Στην περίπτωση του SMS συνίσταται άλλο Νούμερο που το φροντίζουμε με εξειδικευμένη εταιρεία του Εξωτερικού και είναι και φθηνή, όπου και στις 2 περιπτώσεις θα γίνει Πιστοποίηση Στοιχείων και Validation ώστε να έχουμε το δυνατόν το καλύτερο Conversion Rate στις αποστολές. Η διαδικασία αυτή ενδεχομένως να διαρκέσει και λίγες μέρες. Επίσης μας λέτε τουλάχιστον μινιμουν ένα ακόμη Email για Τεστ και ένα για Εσωτερική Ενημέρωση, δηλαδή να ειδοποιήστε αν θέλετε για ορισμένες ενέργειες που θεωρείται σημαντικές απο πλευράς Πελάτων.

 3. Εφόσον οι αποστολές των Emails των Αυτοματοποιήσεων αφορούν διαφορετικά άτομα της Εταιρείας, στα στοιχεία επικοινωνίας να μας δίνεται και τα πλήρη στοιχεία τους τα οπόια θα αναγράφονται. Όπως και το αρχικό Ονομα αποστολής του Email, , π.χ Τμήμα Πωλήσεων – Yourbrandname Γεώργιος Ππαδόπουλος

 4. Στις Περιπτώσεις που έχετε ήδη Πελάτες σε CRM ή Βάσεις Δεδομένων και θέλετε για αυτό το Κοινό να εφαρμόσουμε Αυτοματοποίησεις : α) Αν η Συμφωνία μας είναι (για λόγους οικονομίας) να μας δώσετε τα Στοιχεία ώστε να τα εισάγουμε σε Software που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε Αυτοματοποίηση, τα χρειαζόμαστε σε μορφή CSV και μάλιστα πρίν θα πρέπει 5 λεπτά να τα δούμε μαζί όσα αφορά τις Ονομασίες στην πρώτη Γραμμη , β) Αν η Συμφωνία μας είναι διαδραστική με τα CRM μας, τότε θα πρέπει να λάβουμε γνώση του Προγράμματος και στα Settings να δούμε τι δυνατότητες διασύνδεσεις έχει, ώστε αν χρειαστεί να δημιουργηθεί Software Διασύνδεσης. (χαμηλό Κόστος)

 5. Βάση DSGVO (GDPR) , θα πρέπει να μας αναφέρεται αν θέλετε στις Αποεγγραφές να διαγράφονται εντελώς ή μόνο απο ορισμένα θέματα ενδιαφέροντος, ενδιάμεσα θα μας τα αναφέρεται .

 6. Α) Αν έχετε Ιστοσελίδες : Μας δίνεται πλήρης ως Admin πρόσβαση στις Ιστοσελίδες σας για όλες τις απαιτούμενες εργασίες, όπως δημιουργείες Landing – Funnels, Cookies κλπ Β) Αν δεν έχετε Ιστοσελίδες σας δημιουργούμε σε δικούς μας Server ή Social όπως Wix κλπ είτε Δωρεάν, είτε με συμβολικό Κόστος, εξάλλου οι Εργασίες μας γίνονται και ανεξάρτητα των Ιστοσελίδων σας.

 7. Φωτογραφίες, Κείμενα, Βίντεο, Προτιμήσεις μας τα δίνεται έτοιμα ή εφόσον ενημερωθούμε βάση ερωτήσεων μας και απαντήσεων σας, σας τα κατασκευάζουμε με πρόσθετη επιβάρυνση.

α) Για μικρές Επιχειρήσεις :

Μία-Δύο (1-2) Αυτοματοποιήσεις : Εντός 2 Εβδομάδων

Τρεις-Πέντε (3-5) Αυτοματοποιήσεις : Εντός 3-5 Εβδομάδων

Για περισσότερες τουλάχιστον + 1,2 ή παραπάνω Εβδομάδες και Ανά Αυτοματοποίηση

β) Για Μεσαίες και Μεγάλες Επιχειρήσεις :

Μία-Δύο (1-2) Αυτοματοποιήσεις : Εντός 4-5 Εβδομάδων

Τρεις-Πέντε (3-5) Αυτοματοποιήσεις : Εντός 5-8 Εβδομάδων

Για περισσότερες τουλάχιστον + 1,2 ή παραπάνω Εβδομάδες και Ανά Αυτοματοποίηση

Προϋπόθεση ότι ζητηθεί από τον MARKETING EXPERT θα του δοθεί όπως Φωτό, Κείμενα, Καταγραφή Συγκεκριμένες Ενέργειες και Υπογραμμένα καθώς και ότι έχουν πραγματοποιηθεί οι πληρωμές και για τα Software .

α) Σε περίπτωση πληρωμής προκαταβολικά (ως εφάπαξ) στην αρχή όλων των μηνιαίων Συνδρομών για 1 ετος , δίνεται Έκπτωση 10% ενώ για 2 έτη 20%. (Οι Εκπτώσεις αφορούν μόνο τις μηνιαίες συνδρομές όχι το εφάπαξ) 

α) Για την ενεργοποίηση της Συμφωνίας, το Εφάπαξ Ποσόν καταβάλετε στην Αρχή με την υπογραφή της Συμφωνίας, εντός 3 ημερών σε λογαριασμό Τραπέζης που αναγράφω παρακάτω, όπως και οι μηνιαίες δόσεις (Alpha Bank : ΑΒΡΑΑΜ ΣΚΕΝΤΕΡΙΔΗΣ , IBAN : GR4101404790479002002007465 )

β) Οι μηνιαίες δόσεις καταβάλλονται 5 μέρες πριν το Τέλος του κάθε μήνα

γ) Στο κοντινό μέλλον θα γίνουν αλλαγές στον τρόπο πληρωμής μέσω συστημάτων. Θα ενημερωθείτε όταν θα έρθει η ώρα.

Η διάρκεια των Συμφωνιών είναι κατά βάση Ετήσιες ή Διετής, που προσδιορίζονται αναλυτικά στην Συμφωνία

Οι Συμφωνίες είναι ετήσιες ή διετής και δεν ακυρώνονται ενδιάμεσα , παρά μόνο εάν δεν επιθυμεί την συνέχεια της Συμφωνίας ο Πελάτης, από την ημέρα που λήγει.

Παρόλα αυτά κατ εξαίρεσιν δέχομαι τα εξής και ως 30 6 2024.

Σε περίπτωση ακύρωσης Συμφωνίας από οποιαδήποτε πλευρά ακολουθείται η παρακάτω διαδικασία. :

α) Ενημέρωση της άλλης πλευράς 1 μήνα πρίν . β) Τακτοποίηση τυχόν Οικονομικών εκκρεμοτήτων από την πλευρά του Πελάτη γ) δηλαδή. Πληρωμή και ενός μήνα ακόμη μετά την Γνωστοποίηση.

Σε περίπτωση Θανάτου του Robotics & Automatic Online MARKETING EXPERT Αβραάμ Σκεντερίδη ή μακροχρόνια αδυναμία εκπλήρωσης καθηκόντων, δεν μένει ο ΠΕΛΑΤΗΣ στο Έλεος του Θεού.

Ο Αντικαταστάτης στα θέματα αυτά της Αυτοματοποίησης είναι ο Holger Nauss , Τα στοιχεία του οποίου, αμέσως μετά την πρώτη σας πληρωμή και εντός μιας Εβδομάδας θα ενημερωθείται για Tel :  Email : 

Στον οποίο μπορείτε να απευθυνθείτε για την συνέχεια της Υποστήριξης φυσικά με το Κόστος που έχει ο εκάστοτε Marketer ή θα συμφωνήσετε μαζί του.

Εφόσον απαιτηθεί από τις Ανάγκες της Επιχείρησης όπως παράδειγμα ο αριθμός Πελατολογίου αυξάνεται πάνω από τα επίπεδα εξυπηρέτηςη των Software ή ανάγκη απόκτησης πρόσθετων Software απο τα πλέον 7.000 διεθνή που χρησιμοποιούμε ή άλλο, τότε ενημερώνεται ο ΠΕΛΑΤΗΣ απο τον MARKETING EXPERT πως έχουν τα πράγματα και ποιό θα είναι το πρόσθετο Κόστος.

Φυσικά κάτι τέτοιο σημαίνει ότι τα πάει πολύ καλά η Επιχείρηση, οπότε η Αναβάθμιση την εξυπηρετεί.

 

Σημείωση : Αν χρησιμοποιείται μη διεθνή Software (Αγγλικής, Γερμανικής, Αμερικάνικης, Γαλλικής, , Ισπανικής ) παράδειγμα Ελληνικά, επειδή ακόμη δεν τα γνωρίζουμε, και τις δυνατότητες τους, ενδεχομένως να έχουμε προβλήματα ή χρονοκαθυστερήσεις ώσπου να βρούμε τον τρόπο να γίνονται συμβατές οι Τεχνολογίες Αυτοματοποίησης. Φυσικά υπάρχει η εύκολη Λύση, αλλαγής Software.

α) Επειδή οι Όλες διαδικασίες στην Ελλάδα βρίσκονται σε Beta μέχρι Τέλος του 30/10/2024 θα πραγματοποιούνται συνεχώς αλλαγές εξ ού και οι καταπληκτικές Προσφορές, όταν και θα συμπληρωθεί 1 Χρόνος Εφαρμογής Αυτοματοποίήσεων, οπότε θα αλλάξουν και οι Χρεώσεις, όχι πολύ για τους παλιούς Πελάτες καθώς και ο Τρόπος Συνεργασίας και θα ενημερωθείτε εγκαίρως για αυτό με όλες τις Προδιαγραφές

β) Όλα τα Στοιχεία, Πληροφορίες, Φωτό, Βιντεο, Εμαιλς τα στέλνει ο ΠΕΛΑΤΗΣ στον MARKETING EXPERT στο Εμαιλ abraam.skenteridis@gmail.com

Pricing Table

Robotics Marketing

Ερωτηματολόγιe

Robotics Marketing

Ρωτήστε & Επικοινωνήστε – Με τον Συνεργάτη μας