ΕΤΑΙΡΕΙΑ EMAIL MARKETING

Email – Marketing Agency

ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ MARKETING ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ 

 • Χρησιμοποιήστε το κανάλι Μάρκετινγκ με την αποδεδειγμένη καλύτερη απόδοση επένδυσης! Στείλτε τακτικά, επαγγελματικά email στους συνδρομητές σας. Κάντε αυτό το ισχυρό κανάλι Μάρκετινγκ εργαλείο σας!

  Το Μάρκετινγκ μέσω email οδηγεί σε αγορές προϊόντων και ερωτήματα παραγγελιών. Ως εταιρεία Μάρκετινγκ email επόμενης γενιάς, βλέπουμε το email όχι ως εργαλείο επωνυμίας, αλλά ως επέκταση των πωλήσεων. Έχουμε αναπτύξει εξαιρετικές στρατηγικές για αυτό και έχουμε αποδείξει ότι διασφαλίζουμε πωλήσεις, δυνητικούς πελάτες και ανάπτυξη.

  Το Email Marketing είναι φθηνό, προσεγγίζει την ομάδα-στόχο σας καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο κανάλι και μπορεί να αναλυθεί εκτενώς.

 • Αυτό σημαίνει ότι έχετε πάντα μια επισκόπηση του περιεχομένου, των μορφών και των σχεδίων που γίνονται δεκτά καλά.
 • Επισκόπηση των προϊόντων, προσφορών, υπηρεσιών ή πληροφοριών που αξίζουν περισσότερο για εσάς. Για να γίνει αυτό, είναι απαραίτητο να δείτε το Email Marketing όχι ως μεμονωμένη λύση μάρκετινγκ, αλλά ως μέρος μιας ολιστικής διαδικτυακής στρατηγικής. Ως εταιρεία, συνδέουμε όλες τις καμπάνιες και τα συστήματα με τέτοιο τρόπο ώστε οι συνέργειες μεταξύ των επιμέρους μέτρων μάρκετινγκ να χρησιμοποιούνται αποτελεσματικά.

  Με αυτόν τον τρόπο, το Email Marketing φτάνει σε νέο επίπεδο και αυξάνεις την επιτυχία της επιχείρησής σου.

Ευέλικτο, ατομικό, στοχευμένο

Πρακτορείο Μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με σαφή εστίαση

 • „«Απευθυνθείτε απευθείας σε πιθανούς πελάτες
  Πιστότητα πελατών μέσω τακτικών μηνυμάτων της εταιρείας
  Ανοδική πώληση μέσω προσαρμοσμένων προσφορών και προσέγγισης».“
 • „«Στόχος είναι η μακροπρόθεσμη αφοσίωση των πελατών και η αύξηση των πωλήσεων.

  Το Μάρκετινγκ μέσω email δεν είναι ένα μέτρο Μάρκετινγκ που εφαρμόζεται γρήγορα παροδικά. Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας, μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε λεπτομερώς για το πώς να στέλνετε τα email και τα ενημερωτικά δελτία σας σε συγκεκριμένες ομάδες-στόχους και με υψηλά ποσοστά μετατροπών (και ανοίγματος του Εμαιλ). Και μαζί αναλύουμε σε ποιο βαθμό οι διασταυρώσεις μεταξύ των προϊόντων, των υπηρεσιών και του περιεχομένου του ιστότοπού σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν καλύτερα εκδοτικά.

  Όσον αφορά το email marketing, δεν πρέπει να αφήνετε τίποτα στην τύχη.

  Κανένας ασκούμενος, κανένας ασκούμενος, κανένας «ο βοηθός μας το κάνει αυτό στο πλάι». Βασιστείτε σε επαγγελματίες και κερδίστε την υψηλότερη απόδοση επένδυσης. Ένα κανάλι μάρκετινγκ που δεν θεωρείται ως κεντρικό στοιχείο στο μάρκετινγκ από τους πιο έμπειρους Επαγγελματίες στον Τομέα στην Ευρώπη και τον Κόσμο καθώς ανήκω στην κορυφαία Ομάδα και πλεόν με την εταιρεία που δημιούργησα.».“

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑΤΙΚΟΣ

Newsletter-Marketing

 • „«Η Αυτοματοποίηση που σας κάνουμε είναι μια πραγματική αποκάλυψη για το Μάρκετινγκ ενημερωτικών δελτίων.

  Γιατί στο μέλλον, όλη η επικοινωνία με τους πελάτες θα είναι πολύ πιο εύκολη. Χρησιμοποιήστε δοκιμές διαχωρισμού Split Testing για να ελέγξετε εάν το ένα θέμα γίνεται καλύτερα αποδεκτό από το άλλο ή εάν η ομάδα στόχος σας προτιμά ενημερωτικά δελτία με ενσωματωμένες εικόνες ή χωρίς. Αυτό σημαίνει ότι τα ενημερωτικά δελτία σας θα βελτιώνονται από έκδοση σε έκδοση και θα προσεγγίζουν όλο και περισσότερους πελάτες όλο και πιο αποτελεσματικά. Τοποθετήστε έξυπνα επακόλουθα email που αποστέλλονται αυτόματα – οποιαδήποτε στιγμή, οποιαδήποτε μέρα.

  Μόλις δημιουργηθεί, δεν χρειάζεται πλέον να σκέφτεστε το Μάρκετινγκ του ενημερωτικού δελτίου σας, γιατί κάθε email βγαίνει αξιόπιστα στον προκαθορισμένο χρόνο.

  Χρησιμοποιήστε αυτό το πολύτιμο εργαλείο αυτοματισμού μάρκετινγκ για την εξυπηρέτηση πελατών αλλά και την απόκτηση Νέων Πελατών, των λεγόμενων δυνητικών Πελατών!».“

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΥ

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

EMAIL MARKETING (& NEWSLETTER) ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ TEXT LANDINGPAGE (LEADPAGE)

WEBINAR MARKETING ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ VIDEO LANDINGPAGE (INFOPAGE)

ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ & REMINDER EMAIL MARKETING (& NEWSLETTER) ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ONLINE ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ONLINE COURSES ΜΟΥ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΝΣ ONLINE MARKETERS 

Q & A

ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ –  ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 

Όπως Τι είναι – Πως λειτουργεί – …….. δεκάδες ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 

Νομικά πάντα στην ασφαλή πλευρά

Τι θα μάθετε σε αυτή την περίπτωση

 • „«Μετά από ενδελεχή νομική εξέταση από την ομάδα μου και εμένα, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι όλες οι λύσεις, οι διαδικασίες και οι τεχνολογίες που παρουσιάζονται εδώ συμμορφώνονται πλήρως με τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ (GDPR) και όλες τις άλλες απαιτήσεις προστασίας δεδομένων. Χωρίς αμφιβολία, το Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης της Ακαδημίας Αυτοματισμού Κ.Τ. είναι ένα πραγματικό πρότυπο όσον αφορά την προστασία δεδομένων που δεν υστερεί σε κανέναν».“
 • Dr. Stephan Gärtner

  Ο δικηγόρος Δρ. Stephan Gärtner θεωρείται Η κορυφή στην προστασία δεδομένων στον γερμανόφωνο και ευρωπαϊκό κόσμο. Είναι επίσης και υπεύθυνος προστασίας δεδομένων στο Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης της Ακαδημίας Αυτοματισμού Κ.Τ. από το 2018 και διασφαλίζει την πλήρη νομική προστασία όλων των χρηστών της Αυτοματοποίησης και του Προγραμματισμού.

Team-Support

 

ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΜΟΝΟΥΣ

 
 • „Αυτό είναι το Klicky, το ρομπότ πίσω από τον λογαριασμό σας στο Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης, που κάνει δυνατούς όλους τους ονειρεμένους αυτοματισμούς. Ο Κλίκι είναι ένας πολύ δημοφιλής συνάδελφος γιατί…

 •  

  όλη η ομάδα ανακουφίστηκε αισθητά.

 • του αρέσει να αναλαμβάνει κουραστικές, επαναλαμβανόμενες εργασίες.

 • δίνει στην ομάδα πολύτιμο χρόνο για τις βασικές εργασίες.
  που διευκολύνει την ψηφιοποίηση για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και τις μεγάλες και έτσι εξασφαλίζει θέσεις εργασίας.

 • διασφαλίζει ότι η ψηφιακή συνεργασία λειτουργεί ομαλά και είναι διασκεδαστική.
  διευκόλυνε μια επιτυχημένη κουλτούρα γραφείου στο σπίτι.

 • μια εξαιρετική και ταυτόχρονα εύκολη στα νεύρα εκπαίδευση νέων συναδέλφων.

 • εξασφαλίζει τον ακριβή χρόνο κλεισίματος. (Μόνο ο ίδιος ο Klicky δουλεύει 24/7.)
  καθιστά τις μικρές και μεσαίες ή μεγάλες επιχειρήσεις ιδιαίτερα ελκυστικούς εργοδότες.

 • είναι ένας πραγματικός δολοφόνος του στρες.
  επιτρέπει μια υγιή ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Αυτά Θα Μάθεις ΜΑΖΙ ΜΟΥ Στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ CHALLENGE Στην ΕΛΛΑΔΑ Στον Τομέα 

 ROBOTICS & AUTOMATIC ONLINE MARKETING EVENT

Έχουμε ένα χρονικό διάστημα δύο έως τριών ετών για να διασφαλίσουμε την ανταγωνιστικότητα των μικρομεσαίων εταιρειών μας στη Ελλάδα και την Κύπρο μας – τον πυλώνα της ευημερίας μας.

 

Θα θέλαμε να συμβάλουμε σε αυτό. Αποτελείται απο:

 

– Aπλές αλλά εξαιρετικά Aποτελεσματικές λύσεις Aυτοματισμού,

– την Kορυφαία Tεχνολογία Aυτοματισμού Eπιχειρήσεων Παγκόσμια που Κατασκευάζεται στη Γερμανία,

– την Εκπαίδευση ελίτ ειδικών για Ψηφιοποίηση και Αυτοματισμό σε μεγάλες, μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις στην Ακαδημία Αυτοματισμού K.T. στην Γερμανία και στην Ελλάδα/Κύπρο προς το παρόν από τον Ίδιο τον Αβραάμ Σκεντερίδη και το VIP ONLINE UNIVERSITY .

 

Αποστολή μας είναι να ελευθερώσουμε ανθρώπους σαν εσάς και τις σπουδαίες ομάδες σας σε μικρές , μεσαίες ή μεγάλες εταιρείες – να κάνουν ό,τι έχει μεγαλύτερη σημασία για την επιχείρηση σας και να επικεντρωθείτε στα σημαντικά έργα μέσω του έξυπνου αυτοματισμού.

Από τεχνίτες μέχρι φορολογικούς συμβούλους και αγρότες: Όλο και περισσότερες στην Γερμανία ήδη εταιρείες, επαγγελματίες, αγρότες κλπ, αυτοματοποιούνται με το Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης  και έτσι επιτυγχάνουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ο Στόχος μου όμως δεν είναι η Γερμανία όπου υπάρχουν και άλλα άτομα εκεί και βοηθούν σε αυτό το έργο, αλλά η Ελλάδα μας και οι Ελληνικές Εταιρίες να προλάβουν να γίνουν ανταγωνιστικές, κερδοφόρες και πρωτοπόρες και να διαδραματίσουμε τον παγκόσμιο Ρόλο που μας αξίζει.

 

Είμαστε εδώ για εσάς αν θέλετε να γίνετε κι εσείς μέρος του!

 

 Αβραάμ Σκεντερίδης

Οικονομολόγος – Robotics & Automatic Online Marketer

VIP ONLINE UNIVERSITY

#1

Πως αυτοματοποιημένα μπορείς να κερδίζεις Νέους Πελάτες κ Συνεργάτες Παγκόσμια, Online και χωρίς να είσαι παρόν, 24ώρες το 24ωρο όλο τον Χρόνο

#2

Πως μπορείς να εφαρμόσεις στην Επιχείρηση σου Τεχνικές που εφαρμόζουν οι Πολυεθνικές σε θέματα Marketing και να γίνεις από τους Πρωτοπόρους στον Τομέα σου

#3

Πως μπορεί να εφαρμοστεί στην δική σου Εταιρεία δηλ. θα σε ενημερώσω μάλιστα προσωποποιημένα καθώς και ποιές Προυποθέσεις απαιτούνται

ΔΩΡΕΑΝ Online Event με τον Αβραάμ Σκεντερίδη

Αυστηρά περιορισμένες θέσεις! – Η Εγγραφή είναι Δωρεάν!