ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

eRecruiting Recruiting Automations

Βρείτε τον τέλειο νέο υπάλληλο με το πάτημα ενός ποντικιού

 • Οι εταιρείες σήμερα βρίσκουν καλούς υπαλλήλους κυρίως στο διαδίκτυο.
  Όχι μόνο τα έντυπα μέσα γίνονται όλο και λιγότερο σημαντικά, αλλά έχουν και ορισμένα μειονεκτήματα στη διαδικασία πρόσληψης.

  Με το eRecruiting εξοικονομείτε χρόνο και χρήμα και βρίσκετε ακριβώς τους υπαλλήλους που σας ταιριάζουν απόλυτα.

  Η αυτοματοποίηση προσλήψεων είναι η απάντηση στην έλλειψη δεξιοτήτων.

  Χάρη στο eRecruiting, μπορείτε να βρείτε νέους υπαλλήλους γρήγορα και εύκολα. Οι υποψήφιοι επωφελούνται επίσης από αυτές τις επιλογές, επειδή ποτέ δεν ήταν ευκολότερο να στείλουν μια καλή αίτηση. Η σχετική φόρμα συμπληρώνεται μέσα σε λίγα λεπτά και περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα έγγραφα

 • αποστέλλεται απευθείας ως συνημμένο – ακόμα και από το κινητό σας! Το λογισμικό ελέγχει εάν τα έγγραφα είναι πλήρη και τα αρχειοθετεί με σαφήνεια.

  Και μετά? Τώρα η χρονική συμφόρηση είναι και πάλι στο παιχνίδι επειδή οι περισσότεροι αιτούντες δεν λαμβάνουν ποτέ απάντηση στις αιτήσεις τους. Οι διευθυντές ανθρώπινου δυναμικού είναι εντελώς υπερφορτωμένοι και οι αιτούντες είναι απογοητευμένοι.

  Γι’ αυτό εφεύραμε την αυτοματοποίηση προσλήψεων!

  Επιβεβαίωση παραλαβής, πρόσκληση σε συνέντευξη, πρόσκληση σε συνέντευξη για δουλειά, αποστολή των εγγράφων, επιβεβαίωση της εργασιακής σχέσης, εκπαίδευση εργαζομένων ή απορρίψεις συμβατές με την AGG – όλα μπορούν να αυτοματοποιηθούν

ΜΟΡΦΗ : Ένα eRecruiting Funnel

Δείτε εδώ Live Παραδείγματα eRecruiting με ενσωματωμένη Αυτοματοποίηση

Οι υποψήφιοι και οι επιχειρηματίες επωφελούνται εξίσου από το eRecruiting

 ΤΑ ΠΕΛΟΝΕΚΤΗΜΑ
 • „«Το eRecruiting προσφέρει τεράστιες δυνατότητες εξοικονόμησης. Αν και η εισαγωγή λογισμικού όπως το Connectoor συνεπάγεται κόστος, αυτά αποσβένονται γρήγορα μέσω του χρόνου που εξοικονομείται κατά την επεξεργασία των εφαρμογών. Βασικά πλεόν σας τα κατασκευάζω, δηλαδή με τις Ψηφιοποιήσεις και δεν χρειάζεσται ούτε το Λογισμικό Πρόγραμμα.
  Η εμβέλεια του eRecruiting είναι τεράστια. Μπορείτε να διαφημιστείτε πανελλαδικά ή και πέραν αυτής. Με αυτόν τον τρόπο, η αγγελία εργασίας σας θα φτάσει ακριβώς εκεί που μπορεί να βρεθεί το εξειδικευμένο προσωπικό σας και οι επιλογές επιλογής σας θα μεγιστοποιηθούν.
  Με το eRecruiting έχετε πολλές επιλογές για να πείσετε τους αιτούντες για εσάς. Συμπεριλάβετε συνδέσμους, βίντεο ή παρουσιάσεις στη αγγελία εργασίας σας για να δείξετε βέλτιστα την εικόνα της εταιρείας σας.
  Το διαδικτυακό περιεχόμενο μπορεί εύκολα να διορθωθεί. Σε αντίθεση με τις έντυπες διαφημίσεις, μπορείτε να καθορίσετε, να αναδιαμορφώσετε ή να τροποποιήσετε τη αγγελία εργασίας σας ανά πάσα στιγμή.
  Εάν είναι επιθυμητό, οι υποσχόμενοι υποψήφιοι αποθηκεύονται στη δεξαμενή ταλέντων. Εάν ένας προηγούμενος υποψήφιος ταιριάζει απόλυτα σε μια νέα θέση, μπορεί να ενημερωθεί και να προσκληθεί απευθείας από το λογισμικό.».“
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Κατάλληλο για το μέλλον

 • „«Η ομάδα μας υποστηρίζει την εταιρεία σας με την εισαγωγή και την ατομική εγκατάσταση του λογισμικού που δημιουργούμε (Ψηφιοποιήσεις) και της Αυτοματοποίησης στην συνέχεια.

  Τα πρότυπα email, τα διαστήματα απόκρισης και πολλά άλλα μπορούν να ρυθμιστούν προσωπικά. Με λίγα μόνο κλικ μπορείτε να δημιουργήσετε την πρώτη σας διαδικτυακή αγγελία εργασίας και να αποφασίσετε με ένα κλικ του ποντικιού πού θα είναι ορατή η διαφήμισή σας. Διαδικτυακές ανταλλαγές θέσεων εργασίας, Facebook, Xing, LinkedIn ή ο δικός σας ιστότοπος σταδιοδρομίας – όλα είναι δυνατά.

  Χάρη στο eRecruiting , η αναζήτηση εργαζομένων πραγματοποιείται αυτόματα. Χάρη στην αυτοματοποίηση προσλήψεων με την Αυτοματοποιηση, η απαραίτητη επικοινωνία πραγματοποιείται αυτόματα.
  Κέρδος για κάθε τμήμα HR.!».“

Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να αναπτύξουμε την τέλεια στρατηγική για βελτιστοποιημένη πρόσληψη εργαζομένων.

Θέλετε να αυξήσετε την ποιότητα της διαδικασίας πρόσληψης και να απευθυνθείτε σε περισσότερους πιθανούς υπαλλήλους με λιγότερη προσπάθεια στο μέλλον;

Q & A

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ –  ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 

Όπως Τι είναι – Πως λειτουργεί – …….. δεκάδες ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 

Νομικά πάντα στην ασφαλή πλευρά

Τι θα μάθετε σε αυτή την περίπτωση

 • „«Μετά από ενδελεχή νομική εξέταση από την ομάδα μου και εμένα, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι όλες οι λύσεις, οι διαδικασίες και οι τεχνολογίες που παρουσιάζονται εδώ συμμορφώνονται πλήρως με τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ (GDPR) και όλες τις άλλες απαιτήσεις προστασίας δεδομένων. Χωρίς αμφιβολία, το Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης της Ακαδημίας Αυτοματισμού Κ.Τ. είναι ένα πραγματικό πρότυπο όσον αφορά την προστασία δεδομένων που δεν υστερεί σε κανέναν».“
 • Dr. Stephan Gärtner

  Ο δικηγόρος Δρ. Stephan Gärtner θεωρείται Η κορυφή στην προστασία δεδομένων στον γερμανόφωνο και ευρωπαϊκό κόσμο. Είναι επίσης και υπεύθυνος προστασίας δεδομένων στο Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης της Ακαδημίας Αυτοματισμού Κ.Τ. από το 2018 και διασφαλίζει την πλήρη νομική προστασία όλων των χρηστών της Αυτοματοποίησης και του Προγραμματισμού.

Team-Support

 

ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΜΟΝΟΥΣ

 
 • „Αυτό είναι το Klicky, το ρομπότ πίσω από τον λογαριασμό σας στο Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης, που κάνει δυνατούς όλους τους ονειρεμένους αυτοματισμούς. Ο Κλίκι είναι ένας πολύ δημοφιλής συνάδελφος γιατί…

 •  

  όλη η ομάδα ανακουφίστηκε αισθητά.

 • του αρέσει να αναλαμβάνει κουραστικές, επαναλαμβανόμενες εργασίες.

 • δίνει στην ομάδα πολύτιμο χρόνο για τις βασικές εργασίες.
  που διευκολύνει την ψηφιοποίηση για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και τις μεγάλες και έτσι εξασφαλίζει θέσεις εργασίας.

 • διασφαλίζει ότι η ψηφιακή συνεργασία λειτουργεί ομαλά και είναι διασκεδαστική.
  διευκόλυνε μια επιτυχημένη κουλτούρα γραφείου στο σπίτι.

 • μια εξαιρετική και ταυτόχρονα εύκολη στα νεύρα εκπαίδευση νέων συναδέλφων.

 • εξασφαλίζει τον ακριβή χρόνο κλεισίματος. (Μόνο ο ίδιος ο Klicky δουλεύει 24/7.)
  καθιστά τις μικρές και μεσαίες ή μεγάλες επιχειρήσεις ιδιαίτερα ελκυστικούς εργοδότες.

 • είναι ένας πραγματικός δολοφόνος του στρες.
  επιτρέπει μια υγιή ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Αυτά Θα Μάθεις ΜΑΖΙ ΜΟΥ Στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ CHALLENGE Στην ΕΛΛΑΔΑ Στον Τομέα 

 ROBOTICS & AUTOMATIC ONLINE MARKETING EVENT

Έχουμε ένα χρονικό διάστημα δύο έως τριών ετών για να διασφαλίσουμε την ανταγωνιστικότητα των μικρομεσαίων εταιρειών μας στη Ελλάδα και την Κύπρο μας – τον πυλώνα της ευημερίας μας.

 

Θα θέλαμε να συμβάλουμε σε αυτό. Αποτελείται απο:

 

– Aπλές αλλά εξαιρετικά Aποτελεσματικές λύσεις Aυτοματισμού,

– την Kορυφαία Tεχνολογία Aυτοματισμού Eπιχειρήσεων Παγκόσμια που Κατασκευάζεται στη Γερμανία,

– την Εκπαίδευση ελίτ ειδικών για Ψηφιοποίηση και Αυτοματισμό σε μεγάλες, μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις στην Ακαδημία Αυτοματισμού K.T. στην Γερμανία και στην Ελλάδα/Κύπρο προς το παρόν από τον Ίδιο τον Αβραάμ Σκεντερίδη και το VIP ONLINE UNIVERSITY .

 

Αποστολή μας είναι να ελευθερώσουμε ανθρώπους σαν εσάς και τις σπουδαίες ομάδες σας σε μικρές , μεσαίες ή μεγάλες εταιρείες – να κάνουν ό,τι έχει μεγαλύτερη σημασία για την επιχείρηση σας και να επικεντρωθείτε στα σημαντικά έργα μέσω του έξυπνου αυτοματισμού.

Από τεχνίτες μέχρι φορολογικούς συμβούλους και αγρότες: Όλο και περισσότερες στην Γερμανία ήδη εταιρείες, επαγγελματίες, αγρότες κλπ, αυτοματοποιούνται με το Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης  και έτσι επιτυγχάνουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ο Στόχος μου όμως δεν είναι η Γερμανία όπου υπάρχουν και άλλα άτομα εκεί και βοηθούν σε αυτό το έργο, αλλά η Ελλάδα μας και οι Ελληνικές Εταιρίες να προλάβουν να γίνουν ανταγωνιστικές, κερδοφόρες και πρωτοπόρες και να διαδραματίσουμε τον παγκόσμιο Ρόλο που μας αξίζει.

 

Είμαστε εδώ για εσάς αν θέλετε να γίνετε κι εσείς μέρος του!

 

 Αβραάμ Σκεντερίδης

Οικονομολόγος – Robotics & Automatic Online Marketer

VIP ONLINE UNIVERSITY

#1

Πως αυτοματοποιημένα μπορείς να κερδίζεις Νέους Πελάτες κ Συνεργάτες Παγκόσμια, Online και χωρίς να είσαι παρόν, 24ώρες το 24ωρο όλο τον Χρόνο

#2

Πως μπορείς να εφαρμόσεις στην Επιχείρηση σου Τεχνικές που εφαρμόζουν οι Πολυεθνικές σε θέματα Marketing και να γίνεις από τους Πρωτοπόρους στον Τομέα σου

#3

Πως μπορεί να εφαρμοστεί στην δική σου Εταιρεία δηλ. θα σε ενημερώσω μάλιστα προσωποποιημένα καθώς και ποιές Προυποθέσεις απαιτούνται

ΔΩΡΕΑΝ Online Event με τον Αβραάμ Σκεντερίδη

Αυστηρά περιορισμένες θέσεις! – Η Εγγραφή είναι Δωρεάν!