ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Reputation – Automations

Αυτοματισμοί Αξιολόγησης

που σας φέρνουν μπροστά απο τον Ανταγωνισμό

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ GOOGLE 

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΚΑΝΤΟΝΤΑΔΕΣ SOCIAL

 • Η Αυτοματοποίηση των Αξιολογήσεων είναι τόσο σημαντικό θέμα που οι περισσότερες εταιρίες δεν γνωρίζουν τις δυνατότητες που υπάρχουν.

 • Υπάρχει Παράδειγμα στην Γερμανία, το έχω αναρτήσει κιόλας που μεταξύ 2 άλλων Αυτοματοποιήσεων η Αυτοματοποίηση των Αξιολογήσεων τον έφεραν πρώτο στην Google.
 • Η Αυτοματοποίηση των Αξιολογήσεων δεν αναφέρεται μόνο στην Αυτοματοποίηση για την Google, αλλά για εκατοντάδες ΜΜΕ, Social (Facebook, Twitter, Ebay ….) και φυσικά μπορεί και  επισυνάπτεται και στην Ιστοσελίδα σας.

 •  Επίσης Οι περισσότεροι δεν έχουν Google Λογαριασμό όταν εργάζονται επαγγελματικά, οπότε όλους αυτούς δεν μπορείτε να τους αξιοποιήσετε στην Αξιολόγηση. Για αυτό χρησιμοποιούμε Software που επιτρέπει Αξιολόγηση από όλες τις Πλατφόρμες και με την Αυτοματοποίηση στην συνέχεια γίνεται η προτροπή για Αξιολόγηση ή αφού αξιολογήση με ευχαριστήρια, αναλόγως τι είδους αξιολόγηση έδωσε, αυτόματα.

ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ – ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ONLINE ΡΑΝΤΕΒΟΥ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ή ΜΕΤΑ ΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ κλπ.

ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ & REMINDER EMAIL MARKETING (& NEWSLETTER) ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ONLINE ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Email Marketing απο άλλον Πλανήτη 

Επικοινωνία πελατών Αυτοματοποιημένα βάσει ετικετών

 • „«Βοηθά τις εταιρείες να βελτιστοποιήσουν το μάρκετινγκ και έτσι να προσελκύσουν και να προσεγγίσουν περισσότερους πελάτες – ακριβώς εκεί που τους θέλετε.

  Αυτή η προσέγγιση δεν εξοικονομεί μόνο χρήματα, αλλά και χρόνο, τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για άλλες εργασίες και την ανάπτυξη νέων ιδεών.

  Η εστίαση είναι στο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η βάση του οποίου είναι διαφορετική σε εμάς από ό,τι σε άλλους παρόχους.

  Επειδή οι πελάτες και οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους δεν αποθηκεύονται με τρόπο που βασίζεται σε λίστα, αλλά μάλλον επισημαίνονται.

  Αυτό σημαίνει ότι οι αποστολές μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν στην ομάδα-στόχο.

  Απλώς καθορίστε ποιες λέξεις-κλειδιά θα ληφθούν υπόψη κατά την αποστολή του επόμενου ενημερωτικού δελτίου».“

Πιστοποιημένο και αυτοματοποιημένο

Το AUTOMAT SYSTEM SERVICES by Skenteridis ΣΗΜΑIΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟ + ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ + ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

 • „«Θέλετε να εφαρμόσετε ένα εργαλείο όπως το AUTOMAT SYSTEM SERVICES και έτσι να αυξήσετε τις Αξιολογήσεις ή πωλήσεις σας; Μαζί μας παίρνετε όλα όσα χρειάζεστε.

  Στο πρακτορείο αυτοματισμού μάρκετινγκ, φροντίζουμε για τη διαμόρφωση του προγράμματός σας, γράφουμε email για Αξιολογήσεις , δημιουργούμε επαγγελματικές διοχετεύσεις, σελίδες προορισμού και συνδέουμε εξωτερικά συστήματα όπως Eshop, CRM, εργαλείο συναντήσεων, εργαλείο διαδικτυακού σεμιναρίου κ.λπ.

  Θέλετε εσείς οι ίδιοι βαθύτερες γνώσεις; Δείτε το Σεμινάριο μας.

  Θέλετε απλώς να καθίσετε και να αφήσετε το εργαλείο να λειτουργήσει για εσάς; Στη συνέχεια, ως το γραφείο σας για την αυτοματοποίηση μάρκετινγκ, θα χαρούμε να αναλάβουμε τα πάντα ως πλήρη υπηρεσία.».“

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΥ

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

EMAIL MARKETING (& NEWSLETTER) ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ TEXT LANDINGPAGE (LEADPAGE)

WEBINAR MARKETING ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ VIDEO LANDINGPAGE (INFOPAGE)

ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ & REMINDER EMAIL MARKETING (& NEWSLETTER) ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ONLINE ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ONLINE COURSES ΜΟΥ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΝΣ ONLINE MARKETERS 

Q & A

ΈΧΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ –  ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 

Όπως Τι είναι – Πως λειτουργεί – …….. δεκάδες ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 

Νομικά πάντα στην ασφαλή πλευρά

Τι θα μάθετε σε αυτή την περίπτωση

 • „«Μετά από ενδελεχή νομική εξέταση από την ομάδα μου και εμένα, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι όλες οι λύσεις, οι διαδικασίες και οι τεχνολογίες που παρουσιάζονται εδώ συμμορφώνονται πλήρως με τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ (GDPR) και όλες τις άλλες απαιτήσεις προστασίας δεδομένων. Χωρίς αμφιβολία, το Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης της Ακαδημίας Αυτοματισμού Κ.Τ. είναι ένα πραγματικό πρότυπο όσον αφορά την προστασία δεδομένων που δεν υστερεί σε κανέναν».“
 • Dr. Stephan Gärtner

  Ο δικηγόρος Δρ. Stephan Gärtner θεωρείται Η κορυφή στην προστασία δεδομένων στον γερμανόφωνο και ευρωπαϊκό κόσμο. Είναι επίσης και υπεύθυνος προστασίας δεδομένων στο Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης της Ακαδημίας Αυτοματισμού Κ.Τ. από το 2018 και διασφαλίζει την πλήρη νομική προστασία όλων των χρηστών της Αυτοματοποίησης και του Προγραμματισμού.

Team-Support

 

ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΜΟΝΟΥΣ

 
 • „Αυτό είναι το Klicky, το ρομπότ πίσω από τον λογαριασμό σας στο Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης, που κάνει δυνατούς όλους τους ονειρεμένους αυτοματισμούς. Ο Κλίκι είναι ένας πολύ δημοφιλής συνάδελφος γιατί…

 •  

  όλη η ομάδα ανακουφίστηκε αισθητά.

 • του αρέσει να αναλαμβάνει κουραστικές, επαναλαμβανόμενες εργασίες.

 • δίνει στην ομάδα πολύτιμο χρόνο για τις βασικές εργασίες.
  που διευκολύνει την ψηφιοποίηση για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και τις μεγάλες και έτσι εξασφαλίζει θέσεις εργασίας.

 • διασφαλίζει ότι η ψηφιακή συνεργασία λειτουργεί ομαλά και είναι διασκεδαστική.
  διευκόλυνε μια επιτυχημένη κουλτούρα γραφείου στο σπίτι.

 • μια εξαιρετική και ταυτόχρονα εύκολη στα νεύρα εκπαίδευση νέων συναδέλφων.

 • εξασφαλίζει τον ακριβή χρόνο κλεισίματος. (Μόνο ο ίδιος ο Klicky δουλεύει 24/7.)
  καθιστά τις μικρές και μεσαίες ή μεγάλες επιχειρήσεις ιδιαίτερα ελκυστικούς εργοδότες.

 • είναι ένας πραγματικός δολοφόνος του στρες.
  επιτρέπει μια υγιή ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Αυτά Θα Μάθεις ΜΑΖΙ ΜΟΥ Στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ CHALLENGE Στην ΕΛΛΑΔΑ Στον Τομέα 

 ROBOTICS & AUTOMATIC ONLINE MARKETING EVENT

Έχουμε ένα χρονικό διάστημα δύο έως τριών ετών για να διασφαλίσουμε την ανταγωνιστικότητα των μικρομεσαίων εταιρειών μας στη Ελλάδα και την Κύπρο μας – τον πυλώνα της ευημερίας μας.

 

Θα θέλαμε να συμβάλουμε σε αυτό. Αποτελείται απο:

 

– Aπλές αλλά εξαιρετικά Aποτελεσματικές λύσεις Aυτοματισμού,

– την Kορυφαία Tεχνολογία Aυτοματισμού Eπιχειρήσεων Παγκόσμια που Κατασκευάζεται στη Γερμανία,

– την Εκπαίδευση ελίτ ειδικών για Ψηφιοποίηση και Αυτοματισμό σε μεγάλες, μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις στην Ακαδημία Αυτοματισμού K.T. στην Γερμανία και στην Ελλάδα/Κύπρο προς το παρόν από τον Ίδιο τον Αβραάμ Σκεντερίδη και το VIP ONLINE UNIVERSITY .

 

Αποστολή μας είναι να ελευθερώσουμε ανθρώπους σαν εσάς και τις σπουδαίες ομάδες σας σε μικρές , μεσαίες ή μεγάλες εταιρείες – να κάνουν ό,τι έχει μεγαλύτερη σημασία για την επιχείρηση σας και να επικεντρωθείτε στα σημαντικά έργα μέσω του έξυπνου αυτοματισμού.

Από τεχνίτες μέχρι φορολογικούς συμβούλους και αγρότες: Όλο και περισσότερες στην Γερμανία ήδη εταιρείες, επαγγελματίες, αγρότες κλπ, αυτοματοποιούνται με το Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης  και έτσι επιτυγχάνουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ο Στόχος μου όμως δεν είναι η Γερμανία όπου υπάρχουν και άλλα άτομα εκεί και βοηθούν σε αυτό το έργο, αλλά η Ελλάδα μας και οι Ελληνικές Εταιρίες να προλάβουν να γίνουν ανταγωνιστικές, κερδοφόρες και πρωτοπόρες και να διαδραματίσουμε τον παγκόσμιο Ρόλο που μας αξίζει.

 

Είμαστε εδώ για εσάς αν θέλετε να γίνετε κι εσείς μέρος του!

 

 Αβραάμ Σκεντερίδης

Οικονομολόγος – Robotics & Automatic Online Marketer

VIP ONLINE UNIVERSITY

#1

Πως αυτοματοποιημένα μπορείς να κερδίζεις Νέους Πελάτες κ Συνεργάτες Παγκόσμια, Online και χωρίς να είσαι παρόν, 24ώρες το 24ωρο όλο τον Χρόνο

#2

Πως μπορείς να εφαρμόσεις στην Επιχείρηση σου Τεχνικές που εφαρμόζουν οι Πολυεθνικές σε θέματα Marketing και να γίνεις από τους Πρωτοπόρους στον Τομέα σου

#3

Πως μπορεί να εφαρμοστεί στην δική σου Εταιρεία δηλ. θα σε ενημερώσω μάλιστα προσωποποιημένα καθώς και ποιές Προυποθέσεις απαιτούνται

ΔΩΡΕΑΝ Online Event με τον Αβραάμ Σκεντερίδη

Αυστηρά περιορισμένες θέσεις! – Η Εγγραφή είναι Δωρεάν!