ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Sales Automations – Marketing

 • Τι θα γινόταν αν εσείς, ως επιχειρηματίας ή διευθύνων σύμβουλος, μπορούσατε να επικεντρωθείτε στην εργασία στην εταιρεία και όχι στην εταιρεία;

  Καθώς οδηγείτε τους υπαλλήλους σας, αναπτύσσετε καινοτομίες και δοκιμάζετε νέες ιδέες, οι πωλήσεις σας λειτουργούν σαν μαγικά. Η μηχανή Mάρκετινγκ που διαθέτετε δημιουργεί αυτόματα νέα ερωτήματα για εσάς και πληροί τις προϋποθέσεις για τα ενδιαφερόμενα μέρη.

 • Ως εταιρεία Aυτοματισμού Mάρκετινγκ, ρυθμίζουμε τις διαδικασίες πωλήσεών σας έτσι ώστε να εξοικονομείτε χρόνο και να δημιουργείτε περισσότερες νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες ταυτόχρονα. Πώς θα το κάνουμε αυτό;

  Χρησιμοποιώντας αποδεδειγμένες στρατηγικές που πέτυχαν σε Επιχειρήσεις στην Γερμανία και σύγχρονο λογισμικό Software και CRM που δέχεται Αυτοματοποίηση.

Ευέλικτο, ατομικό, στοχευμένο

Ψηφιακές Πωλήσεις με Μεθόδους Marketing ADs, CRM, Webinar και Email Marketing

 • „«Marketing ADs, φέρνει ταχύτητα και διαφάνεια στις πωλήσεις σας
  Διεπαφή στον κόσμο της Google
  Καθαρό, γρήγορο, μινιμαλιστικό
  Εφαρμογή για όλα τα συστήματα
  Πρόβλεψη μεγεθών πωλήσεων, εξέλιξη της δραστηριότητας πωλήσεων
  Οικονομική και γρήγορη εφαρμογή».“
ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑΤΙΚΟΣ

Η τέλεια βάση για μια αυτοματοποιημένη εταιρεία

 • „«Στόχος μας ως πρακτορείο αυτοματισμού μάρκετινγκ είναι να προετοιμάσουμε τις εταιρείες για το μέλλον, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στον πυρήνα της επιχείρησής σας.

  Μπορούμε να αυτοματοποιήσουμε αποτελεσματικά οτιδήποτε άλλο, από τις πωλήσεις έως τις προσλήψεις. Ο Αβραάμ Σκεντερίδης πιστεύει: Το μέλλον ανήκει σε όσους δοκιμάζουν νέες επιχειρηματικές διαδικασίες σήμερα, συνεχίζουν να προσπαθούν προς τα πάνω και δεν σταματούν ποτέ να αναπτύσσονται.

  Αναπτύσσουμε και υλοποιούμε για αυτούς τους ανθρώπους και τις εταιρείες

  καινοτόμες στρατηγικές Mάρκετινγκ που είναι μελλοντικές και εξαιρετικά αποτελεσματικές.
  Η αυτοματοποίηση μάρκετινγκ είναι η απάντηση στη σημερινή συνεχή έλλειψη χρόνου.

  Πρέπει να σταματήσουμε να ανταλλάσσουμε περισσότερο χρόνο για περισσότερα χρήματα και να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε έξυπνες στρατηγικές που εξοικονομούν χρόνο και δημιουργούν νέες επιχειρήσεις δηλαδή επιχειρηματικές Ευκαιρίες. Περπατήστε αυτό το μονοπάτι στο μέλλον μαζί μας!

  Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να αναπτύξουμε μια κατάλληλη στρατηγική για την εταιρεία σας.».“

Q & A

ΈΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ –  ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 

Όπως Τι είναι – Πως λειτουργεί – …….. δεκάδες ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 

Νομικά πάντα στην ασφαλή πλευρά

Τι θα μάθετε σε αυτή την περίπτωση

 • „«Μετά από ενδελεχή νομική εξέταση από την ομάδα μου και εμένα, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι όλες οι λύσεις, οι διαδικασίες και οι τεχνολογίες που παρουσιάζονται εδώ συμμορφώνονται πλήρως με τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ (GDPR) και όλες τις άλλες απαιτήσεις προστασίας δεδομένων. Χωρίς αμφιβολία, το Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης της Ακαδημίας Αυτοματισμού Κ.Τ. είναι ένα πραγματικό πρότυπο όσον αφορά την προστασία δεδομένων που δεν υστερεί σε κανέναν».“
 • Dr. Stephan Gärtner

  Ο δικηγόρος Δρ. Stephan Gärtner θεωρείται Η κορυφή στην προστασία δεδομένων στον γερμανόφωνο και ευρωπαϊκό κόσμο. Είναι επίσης και υπεύθυνος προστασίας δεδομένων στο Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης της Ακαδημίας Αυτοματισμού Κ.Τ. από το 2018 και διασφαλίζει την πλήρη νομική προστασία όλων των χρηστών της Αυτοματοποίησης και του Προγραμματισμού.

Team-Support

 

ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΜΟΝΟΥΣ

 
 • „Αυτό είναι το Klicky, το ρομπότ πίσω από τον λογαριασμό σας στο Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης, που κάνει δυνατούς όλους τους ονειρεμένους αυτοματισμούς. Ο Κλίκι είναι ένας πολύ δημοφιλής συνάδελφος γιατί…

 •  

  όλη η ομάδα ανακουφίστηκε αισθητά.

 • του αρέσει να αναλαμβάνει κουραστικές, επαναλαμβανόμενες εργασίες.

 • δίνει στην ομάδα πολύτιμο χρόνο για τις βασικές εργασίες.
  που διευκολύνει την ψηφιοποίηση για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και τις μεγάλες και έτσι εξασφαλίζει θέσεις εργασίας.

 • διασφαλίζει ότι η ψηφιακή συνεργασία λειτουργεί ομαλά και είναι διασκεδαστική.
  διευκόλυνε μια επιτυχημένη κουλτούρα γραφείου στο σπίτι.

 • μια εξαιρετική και ταυτόχρονα εύκολη στα νεύρα εκπαίδευση νέων συναδέλφων.

 • εξασφαλίζει τον ακριβή χρόνο κλεισίματος. (Μόνο ο ίδιος ο Klicky δουλεύει 24/7.)
  καθιστά τις μικρές και μεσαίες ή μεγάλες επιχειρήσεις ιδιαίτερα ελκυστικούς εργοδότες.

 • είναι ένας πραγματικός δολοφόνος του στρες.
  επιτρέπει μια υγιή ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Αυτά Θα Μάθεις ΜΑΖΙ ΜΟΥ Στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ CHALLENGE Στην ΕΛΛΑΔΑ Στον Τομέα 

 ROBOTICS & AUTOMATIC ONLINE MARKETING EVENT

Έχουμε ένα χρονικό διάστημα δύο έως τριών ετών για να διασφαλίσουμε την ανταγωνιστικότητα των μικρομεσαίων εταιρειών μας στη Ελλάδα και την Κύπρο μας – τον πυλώνα της ευημερίας μας.

 

Θα θέλαμε να συμβάλουμε σε αυτό. Αποτελείται απο:

 

– Aπλές αλλά εξαιρετικά Aποτελεσματικές λύσεις Aυτοματισμού,

– την Kορυφαία Tεχνολογία Aυτοματισμού Eπιχειρήσεων Παγκόσμια που Κατασκευάζεται στη Γερμανία,

– την Εκπαίδευση ελίτ ειδικών για Ψηφιοποίηση και Αυτοματισμό σε μεγάλες, μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις στην Ακαδημία Αυτοματισμού K.T. στην Γερμανία και στην Ελλάδα/Κύπρο προς το παρόν από τον Ίδιο τον Αβραάμ Σκεντερίδη και το VIP ONLINE UNIVERSITY .

 

Αποστολή μας είναι να ελευθερώσουμε ανθρώπους σαν εσάς και τις σπουδαίες ομάδες σας σε μικρές , μεσαίες ή μεγάλες εταιρείες – να κάνουν ό,τι έχει μεγαλύτερη σημασία για την επιχείρηση σας και να επικεντρωθείτε στα σημαντικά έργα μέσω του έξυπνου αυτοματισμού.

Από τεχνίτες μέχρι φορολογικούς συμβούλους και αγρότες: Όλο και περισσότερες στην Γερμανία ήδη εταιρείες, επαγγελματίες, αγρότες κλπ, αυτοματοποιούνται με το Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης  και έτσι επιτυγχάνουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ο Στόχος μου όμως δεν είναι η Γερμανία όπου υπάρχουν και άλλα άτομα εκεί και βοηθούν σε αυτό το έργο, αλλά η Ελλάδα μας και οι Ελληνικές Εταιρίες να προλάβουν να γίνουν ανταγωνιστικές, κερδοφόρες και πρωτοπόρες και να διαδραματίσουμε τον παγκόσμιο Ρόλο που μας αξίζει.

 

Είμαστε εδώ για εσάς αν θέλετε να γίνετε κι εσείς μέρος του!

 

 Αβραάμ Σκεντερίδης

Οικονομολόγος – Robotics & Automatic Online Marketer

VIP ONLINE UNIVERSITY

#1

Πως αυτοματοποιημένα μπορείς να κερδίζεις Νέους Πελάτες κ Συνεργάτες Παγκόσμια, Online και χωρίς να είσαι παρόν, 24ώρες το 24ωρο όλο τον Χρόνο

#2

Πως μπορείς να εφαρμόσεις στην Επιχείρηση σου Τεχνικές που εφαρμόζουν οι Πολυεθνικές σε θέματα Marketing και να γίνεις από τους Πρωτοπόρους στον Τομέα σου

#3

Πως μπορεί να εφαρμοστεί στην δική σου Εταιρεία δηλ. θα σε ενημερώσω μάλιστα προσωποποιημένα καθώς και ποιές Προυποθέσεις απαιτούνται

ΔΩΡΕΑΝ Online Event με τον Αβραάμ Σκεντερίδη

Αυστηρά περιορισμένες θέσεις! – Η Εγγραφή είναι Δωρεάν!